6 REDENEN WAAROM TEQUILA SHOTS NÓÓIT EEN GOED IDEE ZIJN

By Posted on 0 32.2K views

Jij en je vrienden en vriendinnen hebben er al behoorlijk wat inzitten en hebben de smaak flink te pakken. Dit is dan ook vaak het moment dat er één iemand op het idee komt om shots te doen, tequila shots om wel te verstaan. Het gevaarlijke is alleen wel, wanneer je daar eenmaal aan begint, ben je niet meer te houden. Voor je het weet ben je compleet van het pad en kom je er pas de volgende dag achter waarom die shots achteraf misschien niet een heel slim idee was. 1. De day after is de hoofdpijn zelfs met een hele strip paracetamol niet weg te slikken.

  Mathias Ziek GIF by VTM.be

 2. Het is amper weg te krijgen, het zout en de citroen maakt het er niet heel veel beter op.
 3. Het wordt één grote plakkerige klerezooi met al dat citroen, kwijl en zout.
 4. Het is een kunst om na de zoveelste shot het binnen te houden. Voor je het weet liggen al die shots van €3,50 de stuk (inclusief al het geen dat je daarvoor hebt genuttigd) in de toilet van de kroeg.

  Video gif. A woman standing in a public bathroom has a toilet lid around her neck. She swings it around her neck like a hula hoop and drunkenly stumbles backwards.
 5. Het brengt het slechtste in je naar boven. Je jat de zo ongeveer de hele inboedel van de kroeg, begint een hevige discussie met iemand die precies niets verkeerd heeft gedaan of eindigt met iemand in bed die je zonder al die tequila straal voorbij zou lopen.
 6. Er zijn delen die je je van die avond niet meer herinnerd. Maar dat is wat betreft punt 5 misschien niet eens zo héél erg.

  TV gif. Mia Talerico as Charlie Duncan on Good Luck Charlie sits on the ground at the coffee table with papers and crayons catered in front of her. She looks around with her mouth open and shrugs.
XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *