6 KUT SMOESJES OM NIET TE HOEVEN SPORTEN

By Posted on 0 406 views

Soms (lees: vaak) is de zin zo ver te zoeken dat er van de discipline die je überhaupt al amper had, niets meer over is. En omdat er altijd wel iemand is die daar dan weer wat van vindt, hebben wij een lijstje opgesteld met enkele (kut) smoesjes om hen de mond te snoeren. Zo kan jij zonder enig schuldgevoel hele andere dingen gaan doen, dingen waar je wel het nut van inziet. Ongegeneerd doorzakken bijvoorbeeld, of eindeloos mannen naar links en rechts swipen in de hoop dat je er één tegenkomt die ook zegt dat sporten onder zijn hobby’s valt maar eigenlijk elke kans aangrijpt om niet heen te hoeven gaan. Oké, komt ‘ie. 


1. Tinder date. Mijn tinderdate van gisteravond heeft mij in zo’n onaangename houding weten te leggen dat nu geen enkele spier in mijn lijf nog in staat is om te functioneren.

2. Tijdstip. Gewoon zo een absurd tijdstip voorstellen zodat de ander besluit dan maar niet mee te gaan. Denk aan 7:00u in de ochtend of 22:30u in de avond, geheid dat degene bedankt en jij “dan ook maar thuis moet blijven”.

3. Huisdier. Die huisdieren ook altijd, die gooien altijd roet in het eten. En dat altijd net op het moment dat het helemaaaal niet uitkomt (heghem). De ene keer gaan ze met je sleutelbos aan de haal, de andere keer vreten ze de pas van de gym op. En zonder sleutels of pas kan je natuurlijk geen kant op. Hé, balen.4. Mannen. Ik heb deze week dermate achter de verkeerde man aangerend, dat nog meer onnodig rennen mij echt niet nodig lijkt.

5. Ongesteld. Ik moet over 3 weken ongesteld worden, lijkt mij echt niet verstandig om te gaan. Gewoon, het zeker voor het onzekere.
6. Kater. Ik heb nog een kater van carnaval, als 25 plusser zou jij ook wel moeten weten dat die kater nog weken kan doordreunen en sporten nu gewoon echt onmogelijk is.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *