HET GOEDE DOEL STEUNEN? SCHAARS GEKLEDE BRANDWEERMANNEN KOMEN DIT JAAR MET MAAR LIEFST 6 KALENDERS!

By Posted on 0 1.5K views

Potjandorie, deze mannen weten ook niet van ophouden. Want ook dit jaar gaan de welbekende Australische brandweermannen gewoon weer uit de kleren voor de jaarlijkse kalender! En dat natuurlijk allemaal voor het goede doel, maar dat is in dit geval vooral een mooie bijzaak, want je gaat ons niet vertellen dat je zo’n kalender aanschaft puur om het goede doel te steunen… Wijzelf zijn al jaren fan, en ook dit jaar herinneren de heren er ons weer aan waarom dat ook alweer was. Gelukkig staat de verwarming al op minimaal, want van alleen de foto’s die wij hebben mogen ontvangen krijgen wij het al bloed en bloedheet.De heren komen ook dit jaar met maar liefst zes (!) verschillende varianten op de markt, en natuurlijk mogen wij jullie ook dit keer een voorproefje geven 😏 Paarden, geiten, honden, katten en eenden, werkelijk alles komt voorbij. Maar laten we vooral het mannelijk schoon niet vergeten. Als extra’tje dit jaar is er een speciale “denim” editie, je raadt het al, een hoop mannelijk vlees omhult in een (hier en daar iet wat strakke) spijkerbroek, wat ons betreft een prima keuze. We raden je aan nog even verder te scrollen, want daar word getrakteert op een voorproefje dat weinig aan de verbeelding overlaat.

(Alle kalenders bekijk en shop je (€14.81) hier, hier vind je ook alle goede doelen die gesteund worden. Dit is geen gesponsord artikel.)

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *