BEWEZEN: MENSEN DIE DE KROEG UITGEVEEGD MOETEN WORDEN HEBBEN EEN HOGER IQ

Blijf jij het liefst in de kroeg hangen tot het buiten licht wordt? Dan hebben we best wel heel erg goed nieuws voor je.

Wetenschappers hebben namelijk ondervonden dat mensen die later opblijven, slimmer zijn. Score!(!!) Volgens Psychology Today gaan personen met een IQ van 125 of hoger in de weekenden rond 01:44 uur naar bed. Mensen met een gemiddeld IQ van 100 gaan rond 01:15 uur naar bed en personen met een IQ van 75 of lager gaan om 00:35 uur naar bed. Vrij opvallend, want je zou denken dat het eigenlijk andersom is. Maar die invulling is dus geheel misplaatst. Hoe later je naar bed gaat, hou hoger je IQ (schijnbaar) is.Vanuit de psychologie wordt daar (even heel off topic) nog eens extra kracht bijgezet: mensen die het langst de polonaise volhouden, zouden meer mindful zijn. Zij leven namelijk meer in het hier en nu, brengen mensen graag samen en maken zich totaal geen zorgen om de dag (kater) later. Extra goed nieuws dus voor degene die graag voorop lopen tijdens een polonaise. Loop je graag voorop tijdens de polonaise en ga je ook nog eens met regelmaat laat naar bed, dan ben je volgens Psychology Today dus dé parel van de maatschappij.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *