6 RENENEN WAAROM JE EX OOK VOORAL JE EX MOET BLIJVEN

By Posted on 0 4.1K views

23 flessen wijn, 11 chocoladerepen en precies nul orgasmes verder ben je eindelijk eens over die kerel heen en precies op dat moment besluit meneer met hangende pootjes bij je terug te komen. Sja, en dan? Wij helpen je er even aan te herinneren waarom je ex, ook vooral je ex moet blijven.

1. Een ex is eigenlijk net als de Kerstman. In het begin is hij warm en gezellig en brengt hij je cadeaus. Maar als eenmaal dat pak uitgaat en hij zijn ware aard laat zien, met bierbuik en al, is er eigenlijk weinig meer aan. Zonder dat hele pak ik het eigenlijk alleen maar een hele gewone, oude, veel te dikke man met een baard. Meer niet. 

2. Nu je van je roze wolk bent geschopt zie je in dat het eigenlijk allemaal wel meevalt hoe geweldig hij. En dan nog niet eens gesproken over zijn bed prestaties. Nou, een sekspartner die er geen bal van begrijpt, nogal egoïstisch is en achteraf ook nog eens durft op te scheppen vind je heus ook wel op Tinder. Met je een beetje geluk vind je nog veel beter dan dat.

3. Hij is er door alle ellende ook niet echt beter uit gaan zien, en dat doet niet bepaalt de voorbibs kriebelen.4. En mochten die kriebels toch nog ontstaan, de dubbele gevoelens die daarna ontstaan helpen je alleen maar achteruit in plaats van vooruit. Soms is het verstandiger niet toe te geven aan impulsie verlangens, hoe groot de verleiding ook is.

5. Geef het 4 dagen en alle ellende begint weer vanaf begin af aan, bespaar het jezelf. Iets eindigt om een reden, en die reden zal altijd terug blijven keren.

6. Herenigingen met de vrienden en families gaat uiterst ongemakkelijk worden, wat achteraf waarschijnlijk allemaal voor niets is geweest. Eerst heb je elkaar zwart zitten maken om vervolgens weer met elkaar een verjaardag te verschijnen, dat kan niet anders dan ongemakkelijk worden.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *