AUSTRALISCHE BRANDWEERMANNEN GAAN OOK DIT JAAR WEER UIT DE KLEREN VOOR HET GOEDE DOEL

By Posted on 0 1.6K views

We waren héél even bang dat Miss. Rona roet in het eten zou gooien, maar godzijdank, ook dit jaar gaan de welbekende Australische brandweermannen gewoon weer uit de kleren voor de jaarlijkse kalender! En dat natuurlijk allemaal voor het goede doel, maar dat is in dit geval gewoon puur mooi meegenomen.

We waren al onder de indruk van de kalender voor dit jaar, maar deze keer vallen we wel écht met onze neus in de boter hoor. Want ze komen dit jaar met maar liefst zes (!) verschillende varianten, en ja, ook dit jaar hebben wij de exclusieve foto’s kunnen bemachtigen 😏 Van paarden tot katten, van honden tot koala’s, en dit allemaal in combinatie met héél véél mannelijk vlees. Als extra’tje is er zelfs een summer special (denk aan surfborden en ijsjes 🤤) uitgebracht, daar kijken wij persoonlijk het meest naar uit. Wij zijn dus meer dan hyped, en als je de foto’s bekijkt begrijp je waarom.

(Alle kalenders bekijk en shop je (€14.02) hier, hier vind je ook alle goede doelen die gesteund worden. Dit is geen gesponsord artikel.)
XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *