OOEHHH: DEZE (NEDERLANDSE) EK-SPELERS ZIJN NOG VRIJGEZEL

By Posted on 0 5K views

Het EK is ondertussen alweer enige tijd aan de gang. Nederland kleurt dan ook met de dag oranje’der, het bier vloeit nog rijkelijker dan normaal en de EK reclames worden je irritant veel om de oren geslingerd. We zitten er in ieder geval helemaal lekker in met zijn allen, dat is één ding dat duidelijk is. Dat we alle rondes bijna vlekkeloos gewonnen hebben is natuurlijk niemand ontgaan en dit geldt precies zo voor de spelers van de deelnemende teams. Of ben ik de enige die niet alleen de bal maar (vooral) ook het mannelijk schoon scherp in de gaten houdt? Enfin, mocht je er ooit één tegenkomen, bij deze maak je eventueel kans (want ze zijn namelijk nog hartstikke single):


Ryan Gravenberch
Ryan Gravenberch
Memphis Depay
Jurriën Timber
Owen Wijndal
Robin Koch


 Jorginho Frello
Matteo Pessina
Eric Garcia
Léo Dubois
XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *