VOER NU EEN KAKKERLAK MET DE NAAM VAN JE EX AAN WILDE DIEREN

By Posted on 0 1.6K views

Aankomende zondag is het weer zo ver, Valentijnsdag. Hoewel dat eigenlijk niet heel veel met dit artikel te maken heeft, roept deze dag wellicht wel wat eventuele wraakgevoelens op. Bijvoorbeeld naar je ex of ieder andere staatsmongool die zich de afgelopen tijd in jouw leventje heeft gemoffeld en je vervolgens in zak en as heeft achtergelaten. En die gevoelens vriendinnen, die kun je vanaf nu uiten op weerloze kakkerlakken. Kinda sad, maar wellicht geeft het wat verlichting. Het idee dat je ex (tevens ook ongedierte) genadeloos aan stukken wordt gescheurd kan niet anders dan goed voelen. Maar dan spreek ik even voor mijzelf.

De San Antonio Zoo (VS) biedt aan om voor vijf dollar een kakkerlak te vernoemen naar je ex, om die vervolgens op 14 februari te voeren aan een van de dieren uit hun dierentuin. En ik hoor je denken: zó ver reizen heb ik er nou ook weer niet voor over. Maar het allermooiste is, het voermoment wordt gestreamd op facebook, plus: je krijgt een certificaat voor thuis aan de muur. “Bijvoorbeeld om te delen met je ex”, stelt de dierentuin zelf voor. Klinkt vermakelijk niet?

Ook leuk om te weten, de opbrengst van de actie gaat naar de dierentuin zelf om zo het jaguarverblijf te kunnen uitbreiden. Alle informatie vind je via hun website: www.sazoo.org/valentine/.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *