10 SIGNALEN DAT JE NIET GESCHIKT BENT VOOR EEN RELATIE

Het is niet zo dat je je mond vol kotst bij elk stel dat voorbij komt, maar over het algemeen hoeft een relatie voor jou (nog niet) zo perse. Het is je natuurlijk wel opgevallen dat je vergeleken met je vriendinnen nog niet heel veel relaties hebt gehad, maar daar heb je je nog nooit echt druk om kunnen maken. En dat hoeft natuurlijk ook niet, de één geniet liever iets langer van het vrijgezelle leven dan de ander. En als jij je herkent in deze onderstaande punten, dan ben jij er dus zo eentje. Een relatie kan namelijk altijd nog, ik ben zelf namelijk ook een gevalletje “ik kijk wel effe” & “het leven is juist zo leuk nu”.

1. Je wil altijd je zin hebben. Je bent ervan overtuigd dat je de beslissende veto hebt in iedere situatie. Of het nou gaat om welke film jullie gaan kijken of waar jullie eten zullen bestellen, jij beslist, punt uit.

2. Je hebt er een hekel aan om je eten te delen, vooral met hem. Had hij zelf maar patat moeten bestellen. Wegwezen.

3. Je hebt geen enkele kastruimte meer over. Jouw bescheiden collectie biedt geen ruimte voor XL sweatshirts en versleten boxershorts. Ook een grotere kast gaat daar niet bij helpen.

4. Je vindt het veel te leuk om te flirten. Van flirten raak je natuurlijk niet zwanger, maar gewaardeerd wordt het niet. En laat het nou net zo zijn dat dat juist het gene is dat jij het liefste doet.

5. Je hebt een afkeer voor romantiek. Een bos rozen? Lange strandwandelingen? Liever gewoon niet.

6. Het enige dat jou aanspreekt wat relaties betreft is de seks. Diepgaande gesprekken voeren, elkaar echt leren kennen, familie bezoeken of samen hand in hand door het dorp lopen zit je eigenlijk niet zo op te wachten.

7. Het idee dat je de rest van je leven zou moeten spenderen met één persoon (lees: piemel) bezorgt jou al een paniekaanval. Bbbrr.

8. Je vindt bruiloften alleen leuk vanwege de gratis wijn. En het feit dat je wellicht nog een vrijgezelle man aan de haak kan slaan.

9. Je houdt teveel van jezelf. En daar is precies niets mis mee! Je bespaart jezelf op voorhand liever alvast de pijn en moeite. En daarnaast, lees punt 10.

10. Je hebt een té leuk leven. Je weet gewoonweg niet waar je de tijd vandaan moet halen. Want die avonden waar je je achteraf helemaal niets meer van herinnert ga je natuurlijk niet inleveren.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *