AUSTRALISCHE BRANDWEERMANNEN GAAN OPNIEUW UIT DE KLEREN VOOR HET GOEDE DOEL

By Posted on 1 6.1K views

Yasss! Ook voor aankomend jaar is er een “Australian Firefighters Calendar” gelanceerd en wij hebben de eerste beelden in handen gekregen! Als je ons al een tijdje volgt, ben je er vast van op de hoogte dat de Australian Firefighters elk jaar met een nieuwe kalender komen, en dit jaar niet alleen met kalenders. Dit jaar zijn er ook planners en zelfs kussens verkrijgbaar!

En het allermooiste (en eigenlijk het belangrijkste) is, je steunt met elke aankoop die je doet, het goede doel. Waaronder kinderziekenhuizen en dierenasielen. Wij zijn dan ook meer dan trots dat wij jullie alvast een voorproefje mogen geven en hiermee een steentje kunnen bijdragen. De kalenders (€13.25) en alle andere producten vind je hier: https://www.australianfirefighterscalendar.com/. Maar eerst, even een greep uit de foto’s die je in de kalenders zou kunnen tegenkomen.
XOXO
signature

Share this article

1 Comment
  • Nienke van Kan
    29 oktober, 2020

    Een woord wauw! Zou met allemaal wel een beschuitje willen eten! Niet allemaal tegelijk!😄🤣

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *