VOOR ALLE CRAZY CATLADIES: JE KUNT VANAF NU SAMEN WIJNEN MET JE KAT

Door Posted on 0 1.5K keer bekeken

Het schijnt dus al enige tijd te bestaan, wijn voor je kat (en hond). Het Amerikaanse bedrijf Apollo Peak creëerde al een aantal jaar geleden wijn speciaal voor katten en honden en hebben onlangs nog hun assortiment uitgebreid! Een wijnsessie samen met je huisdier, dat klinkt toch als muziek in de oren?Voor je denkt, what the fuck, dat kan toch niet goed zijn?! No worries. Deze dierenwijn bevat geen alcohol, en lijkt eigenlijk in de verste verte niet op wijn zoals wij ’t kennen. In de wijn zitten ingrediënten als kattenkruid en bietensap, en is voor het dier zelf als een soort thee. Ze willen vooral dat het er net zo uitziet als wijn, zodat het voor de gebruikers ook echt lijkt alsof ze een wijntje drinken met hun kat of hond. De flesjes zijn los, maar ook als set verkrijgbaar en zijn er smaken als bijvoorbeeld de kattige witte wijn MosCATo of de rode variant Pinot Meow, en shop je hier.XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.