11 LIEDJES WAARDOOR DE SLET IN JOU NAAR BOVEN KOMT

By Posted on 0 62.7K views

Als het aan mij ligt kan het niet fout genoeg, Boten Anna, Pony en Rakata,  muziek waar je mij persoonlijk heel blij mee maakt. Vooral liedjes waar je jezelf ongestoord voor lul kan zetten midden op de dansvloer, die vind ik nog het aller fijnst. Van die liedjes waarvan de slet in jou naar boven komt en als een krolse poes tegen alles en iedereen staat aan te schuren. Ik heb de 11 lekkerste op een rij gezet.

Christina Aguilera – Dirrty

Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya, Pink – Lady Marmalade

Ginuwine – Pony

Another Level – Freak Me

Lil Wayne – Lollipop ft. Static


T Pain Ft Mike Jones – I’m In Love With A Stripper

Daddy Yankee – Gasolina

Will.i.am – I Got It From My Mama

The Pussycat Dolls – Beep ft. Will.i.am

Kevin Lytlle – Turn Me On

Jeremih – Birthday Sex

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *