6 RENENEN WAAROM JE EX JE EX MOET BLIJVEN

Door Posted on 0 3.1K keer bekeken

23 flessen wijn, 11 chocoladerepen en precies nul orgasmes verder ben je eindelijk eens over die kerel heen en precies op dat moment besluit meneer met hangende pootjes bij je terug te komen. Sja, en dan? Wij helpen je even herinneren waarom je ex, je ex moet blijven.

1. Een ex is eigenlijk net als de Kerstman. In het begin is hij warm en gezellig en brengt hij je cadeaus. Maar als eenmaal dat pak uitgaat en hij zijn ware aard laat zien, met bierbuik en al, is er eigenlijk weinig meer aan. Zonder dat hele pak ik het eigenlijk alleen maar een hele gewone, oude, veel te dikke man met een baard. Meer niet. 

2. Nu je van je roze wolk bent geschopt zie je in dat hij eigenlijk helemaal niet zo’n hele grote ster in bed was. Nou, een sekspartner die er geen bal van begrijpt, alleen aan zichzelf denkt en achteraf ook nog eens durft op te scheppen vind je heus ook wel op Tinder. Zonder dat hij meteen je ex wordt.

3. Hij is er door alle ellende ook niet echt beter uit gaan zien, wat nou niet echt de voorbibs doet kriebelen.

 4. En ook al bezorgt hij jou nog wel kriebels in de voorbibs, het is je een SOA niet waard.

5. Geef het 4 dagen en alle ellende begint weer vanaf begin af aan, bespaar het jezelf.

6. Herenigingen met de families gaat uiterst ongemakkelijk worden, wat achteraf waarschijnlijk allemaal voor niets is geweest.

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *