HET IS BEWEZEN: PERSONEN DIE VOICEMEMO’S STUREN ZIJN VERSCHRIKKELIJK IRRITANT

By Posted on 0 3.6K views

Het versturen van een voicememo, we maken ons er allemaal weleens schuldig aan. Moet kunnen, maar er zijn natuurlijk grenzen. Er zitten namelijk ook personen tussen die schijnbaar zo lui zijn, dat ze het niet meer kunnen opbrengen om het geen wat ze je willen vragen of vertellen, even uit te typen. Deze personen gaan er voor het gemak even vanuit dat jij altijd maar in de situatie bent (of zin hebt) om hun bericht af te luisteren. Nou, niet dus.

Omdat je niet weet wat het inhoud van het bericht is, kan je het ook niet altijd maar openen en afluisteren. Daarnaast is het ook wat ongepast om zomaar in het openbaar iedereen van je bericht mee te laten gezien. “HEB JIJ DIE COKE AL GEHAALD OF MOET IK DAT NOG EFFE DOEN?!”, zie je het al voor je? Daarnaast is luisteren naar iemand zijn verhaal zonder te kunnen reageren an sich al irritant, en als je dan in de gelegenheid bent om te reageren, ben je negen van tien keer alweer vergeten wat diegene nou ook alweer zei (zoveel inhoud heeft het dus vaak).Enfin, onderzoeken laten dus zien dat de millennials van nu bellen (met de hoofdletter H) haten. Why? Omdat het resulteert in een volle voicemail box als je dus niet opneemt. Althans, dit is hoe het voorheen ging. Voorheen werd je voicemail vol geluld, nu word je belaagd met voicememo’s. En nee, niet één, maar meerdere. En (heel) vaak, gaat het ook nog eens helemaal nergens over. Gewoon echt heel kut als je even wegloopt om het te kunnen afluisteren en denkt “dit zal vast wel belangrijk zijn dan”.

Niet alleen het onderzoek, maar de mening van ongeveer de hele bevolking wijst uit: mensen die voicememo’s sturen zijn verschrikkelijk irritant. Één ding is in ieder geval duidelijk: het ligt dus niet aan jou.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *