6 POSITIEVE DINGEN AAN QUARANTAINE

By Posted on 0 1.6K views

De wereld staat letterlijk op zijn kop. Je eigen wereld is inmiddels zo klein, dat je zelfs begint te twijfelen aan je eigen bestaan. De verveling en vooral de eenzaamheid slaat toe. Je begint de meest simpele dingen te missen en begint steeds meer te beseffen (en te waarderen) hoe goed je het voorheen had. Maar, het is allemaal voor een goed doel. Blijf denken aan de medemens, blijf binnen ♥

Hoe naar de situatie ook is, thuisblijven heeft ook zo zijn voordelen.

  1. Je hebt eindelijk de tijd om dingen in en rondom het huis aan te pakken. Er zijn altijd dingen die we alsmaar uitstellen omdat we er simpelweg geen tijd voor hebben (of zin in hebben, want: chronisch moe). En laten we eerlijk zijn, er is bijna geen beter gevoel dan een opgeruimd gevoel.
  2. Je hebt een reden om onder afspraken (of dates) uit te komen. Of het nou een smoes is of niet, afspreken in deze periode is gewoon niet verstandig, en wordt zelfs afgeraden. Je staat dus geheel in je recht.
  3. Je kunt ongegeneerd bingen tot je het zat bent. Als iets vervelend is, is het wel wanneer je niet verder kunt kijken terwijl je er juist net zo lekker in zat. We willen je natuurlijk niet aansporen om de hele dag op je luie gat te liggen, maar alleen al het idee is fijn.
  4. Naast de wekelijkse boodschappen en wat online aankopen is er weinig waar je je geld aan uit kunt geven. Winkelen, de kroeg, tanken, het terras, uitjes, festivals en cadeaus voor verjaardagen. Er is een hele waslijst aan uitgaven die momenteel wegvallen. Je houdt dus behoorlijk wat geld over (wat je straks weer ongegeneerd over de balk kan smijten als de situatie het weer toelaat). 
  5. Je bent niet de enige die al die tijd heeft droog gestaan. Uiteraard geldt dit (hopelijk) alleen voor de vrijgezellen onder ons. Je staat net als de rest al weken droog en rolt nog net niet als een krolse poes de vloer over. Voor nu misschien niet ideaal, maar straks als iedereen weer losgelaten wordt, kun jij er de vruchten van plukken. De kroeg is gevuld met mannen die nog amper te houden zijn en zien hun kans schoon. Jij bent gezien die situatie misschien iets minder kieskeurig geworden, maar zij ook 😉 
  6. Je ontdekt wie werkelijk je vrienden zijn. Dit is een ideale situatie om er achter te komen wie werkelijk je vrienden. Met wie houd je ook in deze situatie contact? En met wie niet?


XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *