WAIT WHAT?! ER BESTAAT EEN TEMPTATION ISLAND BORDSPEL

By Posted on 0 1.2K views

Temtation Island telt ondertussen alweer 12 seizoenen, en nog hebben we er geen genoeg van. Althans, vele van ons. En vanaf nu is het dus mogelijk het spel der verleiding zelf aan te gaan, alleen dan zonder met je bakkes op TV te komen. Het spel duikt ondertussen online overal op, echter schijnt het spel al langer te bestaan. En aangezien het steeds moeilijker wordt om jezelf te vermaken, hebben wij gecheckt wat het nou precies inhoudt en of het het aanschaffen waard is. Want ook wij als trouwe kijker, vroegen ons af wat we ons er nou eigenlijk bij moesten voorstellen.Als we naar de verkooppagina doorklikken, wordt er echter niet heel veel duidelijk. Wat wel duidelijk is: er wordt verwacht dat jij en de andere spelers ongegeneerd de sloert gaan uithangen. En dan is natuurlijk de vraag: wie is de beste verleidster? Want ook bij dit spel kan er maar één de winnaar zijn. Klinkt leuk, maar de vraag is en blijft: hebben ze de spanning die soms van het beeldscherm spat in een bordspel kunnen verwezenlijken?

Als we de recensies moeten geloven is het spel, en we citeren: “Het spel was echt enorm leuk, we hebben hard lachen! Je vermaakt je hier heel goed mee!” en “Leuk en grappig spel. Erg gelachen.”. We konden één reactie van een man vinden en die luidt “Nutteloos, slecht bedacht, voor dronken mensen”. Duidelijk een spel om met je vriendinnen te spelen, onder het genot van een wijntje (of een fles) en een ondergaande zon. Maar ook een spel om niet heel veel van te verwachten. Als iedereen een paar euro inlegt, zeker leuk om te proberen. Als de situatie het weer toelaat dan. Want: quarantaine.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *