DIT IS WAAROM MARTIEN MEILAND ZICH ALTIJD HELEMAAL DE PLEURIS SCHRIKT

By Posted on 0 2.1K views

Martien Meiland, als die naam je niets zegt, dan is het dringend tijd om onder die steen vandaan te komen. Martien is één van de meest gewaardeerde televisiepersonages van dit moment, en als je net zo fan bent als wij, dan hoeven wij niet uit te leggen waarom. Ook zijn er natuurlijk mensen die iets minder fan zijn, en Martien zelfs een aansteller vinden en zijn persoonlijkheid “een act” noemen. En dan doelen ze voornamelijk op zijn manier van praten en zijn gegil.

Maar wat blijkt: Martien schrikt (en gilt) niet zo snel omdat hij een slecht geweten heeft of omdat hij bang is aangelegd (of dit volgens sommigen acteert). De vork zit namelijk wel even anders in de steel.Martien Meiland legde zelf uit bij Ik Hou Van Holland: “Ik schrik zo snel omdat één oog niet werkt. Ik ben namelijk aan één oog blind.”

Aan Story legde hij uit: “Ik heb mezelf met een schaar in mijn rechteroog gestoken, tijdens het plakken en knippen zoals kinderen dat doen. Daardoor ontstond ook dit kleurverschil. Maar daar is het helaas niet bij gebleven. Ik zie sinds dat ongeluk helemaal niets meer met mijn rechteroog.”

Martien heeft dus een dode rechterhoek waardoor hij bepaalde dingen letterlijk niet ziet aankomen, en dus kan schrikken als het er opeens is. En die gil, sja, dat is gewoon Martien, en dat maakt hem juist zo leuk.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *