4 MANIEREN OM JE DATE TE DUMPEN

By Posted on 0 1.7K views

Je zou het natuurlijk ook op de mannelijke manier kunnen doen door simpelweg gewoon niet meer op zijn berichten te reageren. Maar omdat wij vrouwen wel manieren (en een empathisch vermogen) hebben, hebben wij 4 manieren op een rij gezet om niet een al te grote deuk in zijn ego achter te laten.

1. De eerlijkheid.

Soms is eerlijkheid het enige dat je gaat redden. Bedenk je een smoes, dan zal hij altijd blijven denken dat er ergens een deur op een kier staat. Zeggen waar het op staat is dan toch echt één van de beste opties. Het is misschien wat hard, maar mannen willen het anders niet begrijpen.

2. De smoes.

Als je dan toch een smoes bedenkt, bedenk er dan een die geloofwaardig is (en die je kan verantwoorden). Betrek je je ex er bij, dan is de kans groot dat je over een half jaar weer wordt geappt, of je nu wel aan een relatie toe bent. Daarom zijn wij meer van de smoesjes als “ik ben er achtergekomen dat ik op vrouwen val”.

3. Shockeer hem. 

Je kan het hem natuurlijk ook zo moeilijk maken dat hij er zelf voor kiest om de benen te nemen. (bijna alle) mannen zitten niet te wachten op een vrouw met een enorme rugzak, kost ze allemaal te veel moeite. Waar je hem ook mee shockeert, zorg er voor dat hij het niet kan handelen. Bijvoorbeeld dat je jaren gevangen bent gehouden en je eigen kak moest eten om te overleven.

4. Zorg er voor dat hij jou zat raakt.

En als laatste optie: je kan er ook voor zorgen dat de rollen worden omgedraaid. Drama schoppen en ontzettend zeuren, hem claimen of ook leuk: hem continu herinneren aan het feit dat je graag kinderen wilt, liever vandaag dan morgen. Op deze manier raakt hij jou al heel gauw zat en het probleem lost zich vanzelf op: hij dumpt je.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *