5 GELOOFWAARDIGE SMOESJES OM JE AFSPRAAK MEE AF TE ZEGGEN

By Posted on 1 13.5K views

We spreken allemaal wel eens (onder druk) iets af waar we achteraf, wanneer het moment daar is, eigenlijk helemaal geen zin in hebben. Je hebt veel meer zin om met een goed glas wijn op de bank te ploffen en vooral helemaal niets meer te hoeven doen, maar hoe vertel je dit tegen de gene waarmee je hebt afgesproken? Je beste vriendin zal je eerlijkheid misschien nog wel waarderen, maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Omdat ‘ik ben ziek’, ‘ik moet overwerken’ en ‘mijn moeder is overleden’ wat ongeloofwaardig zijn, hebben wij een lijstje gemaakt met smoesjes die wel geloofwaardig overkomen.  1. Ik heb lekkage en de monteur komt precies op het moment dat wij hebben afgesproken. Zo jammer, ik had er net zo een zin in (not). Gauw even een nieuwe afspraak maken!
  2. Mijn huisdier is weggelopen, ik weet dat we over 15 minuten hebben afgesproken, maar dit gaat echt even voor, sorry, sorry, sorry. Geen idee hoe laat het gaat worden, dus zullen we een andere keer doen?
  3. Mijn buurvrouw belt net huilend aan, haar man gaat bij haar weg, ik kan haar nu echt niet alleen laten. Heel erg sorry, ik app je gauw om een andere afspraak te maken (eind 2020 ergens).
  4. Ik heb per ongeluk mijn gas open laten staan, ik moet echt de deuren en ramen open houden, weggaan is dus geen mogelijkheid. We doen even een andere keer, hier zitten is ook niet echt een optie, veel te koud zo met die deuren en ramen open. Het is niet anders (hé wat jammer).
  5. Ik heb vandaag iets verkeerds gegeten en hang al uren boven de pot, lijkt mij niet verstandig om nog af te spreken. Ik app je als ik beter ben (zou zomaar maanden kunnen aanhouden).
XOXO
signature

Share this article

1 Comment
  • potvis
    3 oktober, 2021

    dit was echt super helpvol, dankje! ik haat m’n vrienden namelijk dus dit helpt me echt. helemaal top!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *