AUSTRALISCHE BRANDWEERMANNEN GAAN OOK DIT JAAR UIT DE KLEREN VOOR HET GOEDE DOEL

By Posted on 0 3.4K views

Yes! De “Australian Firefighters Calendar” voor 2020 is uit en wij geven jou maar al te graag alvast een sneak preview. Als je de online magazine van KEER al een tijdje in de gaten houdt, ben je er wellicht van op de hoogte dat de Australian Firefighters elk jaar met een nieuwe kalender komen, dit jaar zelfs met 6 verschillende! En het allermooiste is nog, je steunt met elke aankoop die je doet, het goede doel. Waaronder kinderziekenhuizen en dierenasielen. Sinds hun bestaan hebben ze al meer dan 3 miljoen (!) kunnen doneren. Wij zijn dan ook meer dan trots dat wij jullie alvast een voorproefje mogen geven. Wil je het goede doel steunen (en zo met een smoes deze lekkere guys in je WC kunnen hangen)? Een kalender (€12.22) scoor je hier: https://www.australianfirefighterscalendar.com/ .XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *