ZIJN MANNEN MET GROTE VOETEN/HANDEN ÉCHT GROOT GESCHAPEN? WIJ HEBBEN HET ANTWOORD

By Posted on 0 4.3K views

Hebben mannen met enorme handen en voeten nou écht een enorme leuter? Veel mensen denken van wel. Maar is het ook waar?

VERBAND

Over het verband tussen het formaat van handen en voeten en de penis, is het laatste woord nog niet gezegd. In de jaren 90 legden artsen van de University of Alberta Edmonton 63 mannen langs de meetlat. Ze ontdekten dat grote voeten in veel gevallen samenhingen met een grote penis. Echter niet in elk geval. In sommige gevallen had een man met grote voeten een kleine penis of andersom.

TOCH GEEN VERBAND

Maar: later deden twee urologen van de University College Hospitals in Londen het onderzoek nog eens, alleen dan bij 104 mannen. Zij vonden echter geen verband duidelijk verband. Er waren wel mannen met grote voeten of handen, die ook groot geschapen waren, maar dat zagen de urologen eerder als toeval.

WAT IS HET NOU?

Voor de relatie tussen penislengte en het formaat van de hand geldt hetzelfde: er zijn wel wat aanwijzinkjes hier en daar, maar er is geen hard wetenschappelijk bewijs voor. Helaas moet je dus toch echt eerst met iemand naar bed om te weten wat precies de omtrek van zijn zwans is.XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *