8 REDENEN WAAROM GIN(-TONIC) JUIST GOED VOOR JE IS

Of het nou gezond is of niet, een borrel op z’n tijd (een aantal keer per week) moet kunnen. Want ja, alcohol maakt het leven nou eenmaal iets minder zwaar. Vanaf nu kan je dus met iets minder schuldgevoel van je Gin(-Tonic) genieten.

  1. Franciscus Sylvius heeft oorspronkelijk de drank jenever bedacht wat verder ontwikkeld is tot het goddelijke drankje gin. Franciscus is een Nederlandse dokter, en sja, dokters weten natuurlijk precies wat goed voor ons is.
  2. Gin zorgt voor gezondere én sterkere botten.
  3. Gin bevat natuurlijke ingrediënten.
  4. Gin is in tegenstelling tot bier en wijn erg laag in calorieën (65 kcal.).

5. Een gin-tonic beschermt je tegen Malaria. In dit geval is het de Tonic die Malaria tegen gaat.
6. Gin voorkomt nierfalen. Gin heeft een grotere vochtafdrijvende werking dan andere alcoholische dranken, waardoor je vaker naar de wc moet waardoor je dus meer gif- en afvalstoffen uit je lichaam verwijdert.
7. Gin is hét medicijn bij een zere keer.
8. Gin geeft je (na een aantal glazen) een ultiem geluksgevoel, dit geluksgevoel is heviger dan bij wijn of bier.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *