WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN: SLIMME MENSEN DRINKEN VEEL ALCOHOL

By Posted on 0 5.2K views

Goed nieuws voor iedereen die behoorlijk wat alcohol nuttigt, want onderzoek wijst namelijk uit dat slimme mensen best wat meer alcohol drinken dan minder slimme mensen. Dat blijkt uit een onderzoek van British Medical Journal.

Wetenschappers deden dus bij 6000 mensen (uit Engeland) onderzoek en kwamen tot de conclusie dat mensen die op hun elfde al hoog scoorden op bepaalde toetsen, op latere leeftijd meer gaan drinken dan mensen die lager scoorden.

Echter toonde het onderzoek ook aan dat mensen die slim zijn niet té veel alcohol nuttigen op één moment. Of althans, minder de neiging daar toe hebben. Slimme mensen drinken dus wel veel, maar dan wel verdeeld over de week. Je kapot zuipen en laveloos in een steeg belanden wordt dus meer aan de minder slimme mensen overgelaten.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *