10 DINGEN DIE MANNEN DENKEN ALS ZE VOOR HET EERST EEN VAGINA ZIEN

By Posted on 0 5.7K views

Altijd al afgevraagd wat een man nou eigenlijk denkt als hij voor het eerst (misschien wel de jouwe) een vagina ziet? Men’s Health vroeg het op de man af, en wij hebben de antwoorden.

“Ik heb een hoop naar mijn eigen geslachtsdeel gekeken en vond dat er altijd maar raar uitzien. Dus toen ik mijn eerste vagina zag, was ik direct gerustgesteld. Ik dacht: o, vagina’s zien er ook bizar uit!”
Stefan

“De eerste keer dat ik een vagina zag, dacht ik: ‘Gatver! Dat iemand hier zijn vingers of penis in wil steken!’ Daar moet ik wel bij vermelden dat ik homo ben. Destijds wist ik dat niet, maar het heeft me waarschijnlijk onbewust een duwtje uit de kast gegeven.”
Mark

“Dit klinkt misschien raar – en slecht – maar mijn vader noemde vagina’s altijd ‘oorlogswonden’. Ik had geen idee waarom, totdat ik er eentje in levenden lijve zag. Ik moest een beetje lachen en dacht: ja, nu zie ik de gelijkenis.”
Bram

“Ehmm.. hoe komen daar in godsnaam baby’s uit?”
Casper

“Mijn oudere zus organiseerde een keer een slaapfeestje en ze had me duidelijk gemaakt me vooral niet in het feestgedruis te mengen. Er kwamen echter een hoop knappe meisjes, dus die vlieger ging natuurlijk niet op. Toen ik hoorde dat ze mijn Oasis-cd aan het luisteren waren, viel ik haar kamer binnen om die terug te vragen. Eén van de meisjes was naakt en het eerste wat ik dacht was: zo had ik me ze niet voorgesteld! Ik had verwacht dat het een doodnormaal sneetje zou zijn, zoals een opengeritste tas, maar dan zonder de rits. Het was veel meer dan dat! Ik zag lippen en allemaal andere dingen aan de bovenkant.. “
Joost

“Mijn eerste gedachte was: what the fuck moet ik met dat ding? Waar moet ik überhaupt beginnen?”
Erik

“Mijn gedachte was dat vagina’s erg veel weg hebben van perziken. Na deze eerste ontmoeting begreep ik ook direct waarom mensen ze daar altijd mee associëren.”
Jeroen

“Ik was compleet in de war. Ik keek ernaar en vond het er ontzettend apart en raar uitzien. Ook snapte ik niet waarom ik er de hele bij in de buurt of daadwerkelijk ín wilde zijn. Rare dingen, die hormonen.”
Andrew

“Mijn eerste gedachte: ‘Nu snap ik waarom iedereen ze mosselen noemt!’”
Karel

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *