ZOVEEL KCAL VERBRAND JE TIJDENS EEN ORGASME

By Posted on 0 4.4K views

Je spieren trekken samen, je ademhaling wordt sneller en je kan zelfs gaan zweten, het zou dus best eens kunnen dat je meer kcal verbrandt dan dat je denkt. Maar helaas, de werkelijkheid is anders.

Als wij het tijdschrift PLOS ONE mogen geloven, is het zo dat de gemiddelde man 4 kcal per minuut verbrandt en de gemiddelde vrouw 3 kcal per minuut. Aangezien een orgasme in veel gevallen geen minuten aanhoudt, hoef je het in ieder geval niet voor het verbranden van kcal te doen. Een gemiddelde vrijpartij duurt zo’n 6 minuten, daar schijn je tussen de 18 en 24 kcal mee te verbranden. Helaas train je ook daar de wijntjes er niet mee af, sorry dat we geen beter nieuws voor je hebben.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *