SLAPEN IN HET WIJNVAT? JA HET KAN, GEWOON IN NEDERLAND

By Posted on 0 4.1K views

Wij werden onlangs meerdere keren getagged in een artikel dat ging over het slapen in een wijnvat, hartstikke geinig natuurlijk. Maar wat blijkt, ook in Nederland kun je dus gewoon in een wijnvat overnachten!

Wij zijn voor jullie op onderzoek uitgegaan en hebben de allerleukste voor jullie geselecteerd (#nosponse). Er zijn wat campings die her en der een wijnvat hebben staan maar daar zijn we natuurlijk niet naar opzoek.Vrouwe van Stavoren” beschikt naast hun gewone kamers ook over 8 originele Franse wijnvaten van 23.000 liter elk, omgebouwd tot sfeervolle hotelkamers. Wifi, smart-tv, badkamer, alles is aanwezig en slapen doe je in de wijnvat zelf. En niet te vergeten: bij aankomst staat er zelfs een flesje wijn voor je klaar. De wijnvaten zijn (voor twee personen) boekbaar vanaf €102.50, inclusief ontbijt. Er zijn uiteraard meerdere opties, bijvoorbeeld een Welness Wijnvat, helaas wordt deze niet met wijn gevuld #sad )-:

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *