BEWEZEN: MENSEN DIE NIET SPORTEN ZIJN BETER IN BED

Door Posted on 0 72.7K keer bekeken

Het is algemeen bekend, sporten is gezond, althans, gezonder dan dat je het niet doet. We worden dood  gesmeten met reclames, “#fitgirls” en tips waar we eigenlijk helemaal niet op zitten te wachten, mensen die niet sporten worden hier in ieder geval vaak genoeg mee geconfronteerd. Er zijn genoeg redenen waarom er mensen zijn die geen zin en of tijd hebben om zich elke dag naar de sportschool te slepen, en vanaf nu hebben ze er een reden bij!

Dat sporten ook nadelige gevolgen kan hebben, dat wisten we. Maar nu blijkt er zomaar nóg een grote reden te zijn om de sportschool te mijden: vrouwen en mannen die niet sporten, presteren namelijk beter in bed. Dat is het resultaat van een onderzoek waar ruim 10.000 mensen tussen 25 en 45 jaar aan meededen, evenveel sporters als niet sporters. Bij alle stellen was sprake van een ‘normale, goedgevulde’ dagindeling, zoals werk, een sociaal leven en hobby’s. Iets meer dan de helft (52%) van de ondervraagde stellen had één of meerdere kinderen. De deelnemers werd het hemd van het lijf gevraagd over al hun dagelijkse bezigheden en verplichtingen. Ook werd ze gevraagd al deze activiteiten te waarderen met een rapportcijfer, variërend van 1-10.Het seksleven van twee sporters: kansloos

Je voelt ‘m al aankomen: een overgrote meerderheid (72 procent) van de ondervraagden gaf het seksleven een hoger cijfer als de partner niet sportte. Stellen die allebei niet sportief ingesteld zijn, waardeerden elkanders bed prestatie doorgaans met een 8,2 of hoger. Dit in tegenstelling tot de cijfers voor het seksleven die sporters zichzelf gaven , dit schommelde tussen de 7,1 en 7,6. Stellen die allebei sporten zijn kansloos: bij hen kwam het rapportcijfer over het algemeen niet hoger dan een 7,0 uit. Dit omdat sporters aan het eind van een dag minder energie overhouden voor seks.

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *