KINKY KERSTPAKJES VOOR JE VRIENDJE

Door Posted on 0 7.2K keer bekeken

Tijdens Kerst, Halloween of carnaval zien genoeg meiden hun kans schoon om er als een slet bij te kunnen lopen. Je weet wel, die pakjes die her en der wat stof missen. Maar hey, ze zullen wellicht gewoon wat aandacht tekort komen, er zijn natuurlijk genoeg mannen zijn die er blijer van worden dan ik.

Máár, ook voor mannen schijnen er dus hele foute pakjes te bestaan die dus eigenlijk hartstikke niet kunnen. En dan te bedenken dat wanneer jouw vriendje het aan zou trekken, het er natuurlijk niet zo uitzien als bij de jongen op onderstaande foto’s. En al he-le-maal niet op de schaars geklede jongens die je rondom kerst weleens voorbij ziet komen op van die vunzige Facebook pagina’s als KEER bijvoorbeeld.


XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *