WTF: DIT PRETPARK STAAT VOL MET ENORME PIEMELS

By Posted on 0 2.1K views

Piemels, piemels en nog meer piemels. Het is een eindje weg, maar in Zuid-Korea bestaat er een heus park dat vol staat met piemels. Haesindang Park (Penis Park) staat ram vol met gigantische piemels en schijnt hilarisch te zijn om doorheen te lopen. Een soort van dierentuin, alleen dan anders. Je kunt je kont in het park niet keren, of je staat oog in oog met het mannelijk geslacht. Vet grappig natuurlijk, maar eigenlijk is het werkelijke verhaal achter het Penis Park vrij tragisch, het park is namelijk oorspronkelijk  ontstaan door de dood van een jonge vrouw. Het verhaal gaat dat een jonge (maagdelijke) bruid verdronk in de woeste zee en er na deze tragische gebeurtenis geen vis meer te vangen was.

Dit is nog niet eens het bizarste aan het verhaal. Het schijnt namelijk dat na dat een visser klaarkwam in de zee, de vissen (op magische wijze) weer terugkwamen. Om deze reden besloot het dorp een park op te richten en vol te planten met enorme piemels. Om een soort offer aan de zee te brengen. Hier vind je alle informatie over het park zelf.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *