AUSTRALISCHE BRANDWEERMANNEN GAAN UIT DE KLEREN VOOR HET GOEDE DOEL

Hallo, daar zijn we weer. Als je KEER al wat langer volgt, dan is de kans dik aanwezig dat je al eens van de “Australian Firefighters Calendar” gehoord hebt. Elk jaar weer brengen wij deze kalender graag onder de aandacht. Niet alleen omdat de kalender gevuld is met knappe mannen, maar vooral omdat je door het aanschaffen van de kalender, het goede doel steunt. In totaal hebben de makers van deze kalender al 2,8 miljoen (!) dollar aan verschillende goede doelen kunnen doneren, vooral doelen die zich inzetten voor dieren komen aan bod.

Dit jaar (2019) is er, in vergelijking met vorig jaar, behoorlijk wat keuze. Zo is er een kalender vol met knappe mannen en honden, maar bijvoorbeeld een kalender vol met knappe mannen en katten of zelfs paarden. De ‘basic’ kalender vol met brandweermannen is uiteraard ook weer verkrijgbaar, stiekem blijft dat toch ons favoriet. Wij ontvingen van directeur David Rogers hoogstpersoonlijk deze exclusieve beelden om met jullie te delen.

Welke wil jij graag boven je wc hebben hangen? Je bekijkt ze allemaal hier, je hebt er al één voor €12.36!

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *