DIT IS WAAROM JE HEM WEL LEUK VINDT, MAAR NIET VERLIEFD WORDT

By Posted on 0 6.3K views

De één wordt sneller verliefd dan de ander, ook schijnt het dat het de mannen zijn die het snelst over hun oren zijn. Wordt jij niet zo snel verliefd? Dan heeft het waarschijnlijk iets te maken met onderstaande punten.

1. Je staat er (onbewust) nog niet voor open.

Dit kan bijvoorbeeld komen door een break-up die nog (te) vers in je geheugen staat of misschien wel omdat je het vrijgezellen leven eigenlijk veel te leuk vindt.

2. Er zit iemand anders (of anderen) in je hoofd.

Dit gaat vaak om een ex of een ander persoon waar je op dat moment mee aan het rommelen bent.

3. Je ziet hem niet als boyfriend material.

Je hebt het heel gezellig met hem, maar meer dan dat is het nog steeds niet. Al een tijdje geef je het een kans om te groeien, maar eigenlijk, stiekem van binnen, ben je er allang over uit dat je hem niet ziet als boyfriend material. Toch blijft de aandacht die hij jou geeft wel heel fijn en leuk. En wij vinden dat dat prima moet kunnen. Je komt vanzelf de juiste tegen, en tot die tijd, is (hoe hard het ook klinkt) hij er.

4. Bindingsangst.

We ontkennen het maar al te graag, maar vaak speel bindingsangst een grote rol. Dit zou zomaar een reden kunnen zijn waarom het jou niet lukt om verliefd te worden, omdat jij dit zelf onbewust tegenhoudt.

5. Het is allemaal té geforceerd.

Te veel plannen en vooral een te strakke planning kan jouw gevoel voor hem blokkeren omdat het al te snel geforceerd wordt. Go with the flow. Laat je niet te veel onder druk zetten en geef desnoods aan dat het jou te snel gaat, als hij in staat is zich aan te passen is de kans dat je alsnog verliefd wordt best aanwezig.

6. Je voelt teveel druk.

Deze druk kan van allerlei kanten komen. Van je ouders, je vrienden of misschien wel van jezelf.  Te veel mensen die zich ermee bemoeien kan ervoor zorgen dat je niet verliefd wordt. Ook als je jezelf te veel onder druk zet is de lol er gauw vanaf en maak je het jezelf heel moeilijk je echte gevoelens te laten spreken.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *