ER ZIJN NU MEUBELS VOOR KATTEN EN HET IS SUPER CUTE

By Posted on 0 43.5K views

Slapen, wassen, spelen en de kattenbak vol schijten, het leven van een kat gaat niet over rozen. Ook katten willen net als wij na een héle lange dag op de bank kunnen neerploffen. Katten eisen al behoorlijk wat plek op in huis, het hoek van het bed, een deel van de bank of bijvoorbeeld de droger, we vinden ze op de gekste plekken. Maar hoe fijn, leuk en super schattig is het om ze een echte plek te geven in vorm van een bank? En dan natuurlijk in vorm van een bank (of bed), speciaal op maat gemaakt.

Dus na zo'n lange dag willen ze niets liever dan lekker op de bank neerploffen

Het bedrijf  Okawa Terrazza uit Japan maakte de meubels eigenlijk puur als publiciteitsstunt, maar willen vast, als je ze heel lief aankijkt (en een pak geld biedt), wat meubels voor je in elkaar timmeren. Al raden wij je aan om je vriend lief aan te kijken, mocht hij handig zijn. Hoe dan ook, het idee is en blijft ont-zet-tend cute.

Of even heerlijk onder de wol kruipen

 

Daarom hebben Japanse ambachtslieden deze meubels ontworpen

 

Dus de ambachtslieden hebben hun meubels een paar maatjes kleiner gemaakt

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *