OUDER WORDEN DAN 100? BLIJF DAN UIT DE BUURT VAN MANNEN

By Posted on 0 9.4K views

Er worden maar weinig mensen ouder dan 100, Jessie Gallan is daar allang voorbij. De 109-jarige vrouw uit Schotland deelde haar tips om zo oud te worden als zij is en vertelde het belangrijkste is dat je mannen vermijdt.

Jesse is geboren en getogen op een boerderij en heeft in haar leven behoorlijk wat koeien gemolken en gewerkt in de dienstensector. Ze is nooit getrouwd geweest en begreep dus als geen ander hoe belangrijk (en fijn) het is om een onafhankelijke vrouw te zijn. Jesse bleef niet vrijgezel omdat ze nooit de perfecte man heeft ontmoet, maar eigenlijk omdat haar het leven zonder man eigenlijk veel makkelijker af ging. Volgens haar zorgen mannen vooral voor stress.

Jesse vertelde Daily Mail: “Mijn geheim om oud te worden is om uit de buurt van mannen te blijven. Ze veroorzaken meer problemen dan dat ze waard zijn. Ik zorgde er ook voor dat ik genoeg beweging kreeg, een warme kom pap at. Ik werkte altijd hard en ik nam bijna nooit vakantie. Ik ging het huis uit toen ik 13 jaar oud was en begon als zelfstandige, koeienmelker. Ik heb altijd goede banen gehad met leuke mensen om mij heen. Het is geweldig en gek te gelijk om te zien hoe de wereld is veranderd ten opzichte van de wereld waarin ik ben opgegroeid.”

Na het overlijden van Clare Dawson uit Schotland in juni 2013 (109 jaar), is Jesse nu de oudste vrouw van Schotland. De gouden tip die Jesse maar blijft benadrukken: blijf uit de buurt van mannen.

KLIK OP DE AFBEELDING OM NAAR ONZE WEBSHOP TE GAAN

 

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *