OMG: MCDONALD’S GAAT BIG MAC’S UITDELEN

By Posted on 0 7.5K views

In een persbericht laat McDonald’s weten dat ze de Limited Edition MacCoin lanceren. Deze coin lanceren ze speciaal om het 50-jarig bestaan van de Big Mac te vieren.

Vanaf 2 augustus is de MacCoin te verkrijgen voor Big Mac-fans over de hele wereld. De munt zal in vijf verschillende ontwerpen komen, die elk een decennium van de Big Mac vertegenwoordigen. Meer dan 6,2 miljoen exemplaren zullen in 50 deelnemende landen worden uitgedeeld, en Nederland is er daar gelukkig één van!

Hoe je aan de munt kan komen is nog onduidelijk, ieder land gaat dit namelijk op zijn eigen manier doen. Er zullen in Nederland verschillende weggeefacties gehouden worden, online maar waarschijnlijk ook offline. Houd dus goed de social media-kanalen van McDonald’s in de gaten. Én mocht je door de Mac Drive gaan, wie weet zit er wel een coin in je bestelling verstopt!

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *