ZO LANG IS DE GEMIDDELDE PENIS ÉCHT

Door Posted on 0 8K keer bekeken

Er wordt behoorlijk gespeculeerd over de gemiddelde lengte van het mannelijk geslacht. Het internet zet ons vaak op het verkeerde pad en als je de mannen zelf moet geloven, is hun lengte altijd boven het gemiddelde. Britse onderzoekers geven ons dan eindelijk het doorslaggevende antwoord.

Uit recent onderzoek in het blad British Journal of Urology International blijkt dat op basis van meer dan 15.500 opgemeten penissen in 17 wetenschappelijke studies een gemiddelde penis (in wakkere toestand) 13,2 centimeter meet. In slappe toestand meet een gemiddelde penis 9,16 centimeter. Onderzoekers gebruikten de meetmethode waarbij van de top tot en met de buikgrens wordt gemeten.

0,14% van de mannen heeft een micropenis

Mocht die van je vriend na het opmeten tot de verbazing komen dat hij in slappe toestand onder 5,2 centimeter uitkomt, en onder 8,5 centimeter in volle glorie dan hoor hij bij een unieke groep mannen. De mannen met een micropenis wel te verstaan.

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.