5 DINGEN DIE MANNEN NOOIT ZULLEN BEGRIJPEN

By Posted on 0 4K views

Er zijn een hoop dingen die we van de mannen nooit zullen begrijpen, andersom net zo. Wij zullen bijvoorbeeld nooit begrijpen hoe mannen met gemak de afwas 3 weken kunnen laten staan, waarom ze amper met ons communiceren en hoe ze ons pijn kunnen doen zonder het überhaupt door te hebben. Zo zijn er ook dingen die ze van ons niet begrijpen, bijvoorbeeld de vijf volgende punten.

1. Borsten hebben is eigenlijk helemaal niet leuk

Mannen beseffen niet dat het hebben van (grote) borsten ook nadelen heeft. Zware borsten kunnen resulteren in rugpijn, tijdens het menstrueren of een zwangerschap zijn ze zeer pijnlijk en dan heb ik nog niet eens gesproken over de BH, mannen hebben werkelijk geen idee hoe bevrijdend het kan zijn wanneer deze uit kan.

2. De handtas

Het altijd maar meezeulen van een tas. Zelfs als we de dingen die we eigenlijk niet nodig hebben thuislaten, hebben we er alsnog één nodig. Mannen snappen niet waarom, maar gooien hem als het even kan, wel vol met zijn spullen.

3. Onze borsten kneden als deeg, doe maar niet

Veel mannen denken dat het fijn is als je onze borsten als deeg kneedt, echter levert dit ons weinig tot geen voldoening op. Volgende keer kunnen mannen dit dus maar beter uit de borsten-routine halen.

4. Moeilijk doen

Soms weten we simpelweg gewoon echt niet wat we willen en mannen kunnen dit maar niet begrijpen, wij echter ook niet. We doen niet moeilijk omdat het kan, maar omdat we op dat moment werkelijk even boos of geërgerd zijn, vaak weten we zelf ook niet precies waarom. Geef het wat tijd, na 10 minuten kan het zomaar anders zijn. Wij zijn het zelf ook graag anders, maar helaas.

5. Proberen te verleiden

Mannen zullen nooit weten hoe het voelt als random mannen je de hele dag door proberen te bangen. Nee is nee, heel irritant wanneer mannen zich daar niets van aan trekken, of naar hun zeggen ‘het niet begrijpen of doorhebben’. Wellicht dat een vuist in zijn kruis duidelijkheid schept.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *