NU TE KOOP: MAKE-UP VOOR JE VAGINA

By Posted on 0 37.3K views

Een spannende avond in het vooruitzicht? Dan wil je die natuurlijk het liefst zo goed mogelijk laten verlopen. Dit merk biedt een product waardoor jij er die avond zo “mooi” mogelijk bij loopt (of ligt). We hebben het hier over een highlighter voor jawel: de lippen! The Perfect V is een merk dat zich volledig richt op de beauty down under. Van een exfoliator, gentle wash of een crème kijken we inmiddels niet meer op, maar de highlighter ‘The Perfect Shades of V – Very V Luminizer‘ is toch wel een opvallend product. Het is een speciale highligting crème die ontworpen is om de geslachtsdelen te highlighten, verzachten en te verlichten. Een beetje gek wel. Maar mocht jij nou wel een glimmende doos willen hebben, dan weet je waar je moet zijn.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *