BEN JIJ NOG SINGLE? JE STERRENBEELD VERKLAPT WAAROM

By Posted on 0 7.5K views

Ram 21/3-19/4

Je bent (nog) niet klaar om je te binden omdat je vindt dat je nog niet alles uit het (vrijgezellen)leven hebt gehaald wat er in zit. Er zijn nog steeds plekken op de wereld die je wil zien en knappe vreemdelingen die je nog tegen het lijf wil lopen. Pas wanneer je dit hebt kunnen afvinken, ga jij je openstellen voor een serieuze relatie.

Stier 20/4-20/5

De reden waarom jij nog steeds single bent, is omdat jij jouw werk op nummer 1 zet. Nog sterker: je wilt helemaal geen keuze hoeven maken tussen je carrière en een liefdesleven, dus houd je het liever alleen bij een carrière. Misschien toch maar eens wat meer tijd vrijmaken zodat je in ieder geval de kans vergroot om iemand tegen te komen, en dan zie je dan wel weer hoe je dat gaat combineren met je baan.

Tweelingen 21/5-20/6

Jij bent eigenlijk vooral op zoek naar jezelf, en niet naar een relatie. Je hebt nog niet helemaal uitgevogeld wie je bent of wat je wilt. Moet je nagaan wat je wilt qua man. Pas als je alles op een rijtje hebt, is het tijd voor een relatie.

Kreeft 21/6-22/7

Jij schrikt potentiële partners af, juist omdat je zo eager bent om de perfecte man te vinden. Je bent niet alleen ontzettend zenuwachtig tijdens dates, maar loopt ook regelmatig wat te hard van stapel waardoor er vaak geen 2e date in zit.

Leeuw 23/7-22/8

Vrouwen hebben geen mannen nodig, punt. Daar ben jij erg stellig in, en waarschijnlijk heb jij om die reden geen relatie. Als je immers iedere potentiële man blijft wegduwen, dan zul je inderdaad altijd single blijven. Gewenst of niet.

Maagd 23/8-22/9

Je bent nog steeds niet helemaal over je ex heen, dat is de reden waarom je nog niet klaar bent om je aan een ander te binden. Probeer eens opnieuw open te staan voor de liefde, wedden dat je iemand ontmoet die nóg leuker is?

Weegschaal 23/9-22/10

Als het op daten aankomt, ben je best verlegen. Appen met een man gaat je nog prima af, maar in real life krijg je toch wel benauwd. Tijd om wat assertiever te worden. En hey, wat is het ergste dat er kan gebeuren? Precies, niets.

Schorpioen 23/10-21/11

Je bent enorm sceptisch als het op relaties aankomt, en daarom heb je besloten om jezelf hiervoor af te sluiten. Je hebt jezelf ervan overtuigd dat je alleen beter af bent zodat je niet gekwetst kan worden. Na wat rotte vissen er uit gevist te hebben, blijft de juiste vis over, ook voor jou.

Boogschutter 22/11-21/12

Je hebt enorm last van bindingsangst. Iedere keer wanneer iemand te dichtbij komt, voel je je benauwd en weet je niet hoe snel je weg moet komen. Dát is de reden waarom je nog steeds vrijgezel bent. Waarom die angst? Je sterke vriendschappen bewijzen dat je het heus in je hebt om een langdurige relatie met iemand aan te gaan en te behouden.

Steenbok 22/12-19/1

Je bent niet het type dat zichzelf recht in de spiegel kan aankijken. Je bent om deze reden liever vrijgezel, want je krijgt liever geen kritiek op wie je bent. Misschien toch eens idee om in die spiegel te kijken en aan jezelf te werken, want er zijn ontzettend veel mannen die je willen en jou gelukkig kunnen maken (en andersom).

Waterman 20/1-19/2

Jouw verwachtingen van een relatie zijn torenhoog, en om die reden ben je dan ook nog steeds vrijgezel. Er is niemand die kan voldoen aan jouw ellenlange checklist, en waarschijnlijk loopt er niet eens een man rond die überhaupt aan al die eisen kan voldoen. Jij bent toch immers ook niet perfect? Meer zeggen we niet.

Vissen 20/2-20/3

Als er één ding is waar jij een grote afkeer voor hebt dan is het wel verandering. En dat is natuurlijk precies wat een serieuze relatie aangaan zal betekenen: een drastische verandering in je leven. Jij gaat daar die Netflix-avonden echt niet voor opgeven.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *