BEWEZEN: MANNEN VEROORZAKEN MEER STRESS DAN KINDEREN

By Posted on 0 35.2K views

Het onderzoek

Volgens onderzoekers van de University of Padova is een huwelijk net zo veeleisend als moederschap. Van alle dames die hierbij betrokken waren, gaven drie van de vier aan dat zij het meeste tijd staken in het ouderschap vergeleken met hun mannen. Dit leidt tot (zware) irritaties dat zich weer uit in stress.

Ook ondervonden ze dat als de vrouw kwam te overlijden, de man dramatische verslechtert. En dat terwijl als een vrouw haar man kwijt raakt, ze juist (na het rouwen) gezonder worden. Hierop baseren ze dat mannen heel afhankelijk zijn van de vrouwen in hun leven. En daardoor kan de stress hoog oplopen.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *