6 HERKENBARE MOMENTEN WANNEER JE DE ENIGE VRIJGEZEL BENT

By Posted on 0 8.6K views

Al je vrienden en vriendinnen zitten al een behoorlijke tijd onder de plak en dat is geheel onopgemerkt voorbij gegaan. Ze spenderen hun tijd liever met hun lief en als je dan eens met ze afspreekt, komt de aanhang standaard mee. Helaas ben jij als enige de prins op het witte paard nog niet tegengekomen en wordt je dan ook gezien als ‘de vrijgezel’ van de groep. En dat terwijl jij er eigenlijk helemaal prima mee bent.

Feestjes
Feestjes zijn altijd leuk, of je nou vrijgezel bent of niet. Enige nadeel is wel dat je alleen heen en terug moet, omdat de stellen al hebben afgesproken samen heen te gaan en voor het gemak jou even vergeten mee te vragen. Vergeten ze overigens ook weleens wanneer ze onderling met alle stellen afspreken maar jou per ongeluk vergeten omdat je simpelweg geen stel bent.

Third wheel
Verjaardag, uitje of in de kroeg, als er iemand het derde wiel aan de wagen is, ben jij het. Je kunt je afvragen wat je hier nog doet, maar dit is dé ideale situatie om onopgemerkt op jacht te gaan zonder achteraf aan te moeten horen dat je je weer eens als een slet gedragen hebt.

Onafhankelijk
Je kunt zelf bepalen waar je gaat en staat, zonder rekening te houden met wie dan ook. Wanneer je een feestje verlaat word je dan ook jaloers nagekeken door vriendinnen die eigenlijk ook naar huis willen, maar niet mogen.

Medelijden
Je wordt gezien als een in de steek gelaten pup, maar eigenlijk, in realiteit, heb de tijd van je leven.

De overgebleven vriend
Aangezien jij als enige niet onder plak zit voelen jouw vrienden en vriendinnen zich enorm geroepen om je te koppelen aan de meest niet geschikte mannen. Je vraagt jezelf af wie er nou eigenlijk meer mee zit dat je vrijgezel bent, jij, of hun. Lief, maar soms wel wat vermoeiend.

‘Je komt hem vanzelf wel tegen’
Naast dat jij het eigenlijk helemaal niet zo heel erg vindt om vrijgezel te zijn is het sowieso niet fijn dat anderen zich ongevraagd met jouw liefdesleven bemoeien. Je raakt dat ‘jij verdient echt een leuke man’, of ‘je komt hem echt vanzelf tegen’ nu ondertussen wel een beetje zat.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *