10 MOMENTEN WANNEER JE NAAR JE BESTE VRIENDIN ZOU MOETEN LUISTEREN

By Posted on 0 6.8K views

1. Wanneer ze zegt dat die broek echt een maat groter moet.
Dat je het zelf niet wil inzien wil natuurlijk niet zeggen dat het er niet is. Gelukkig is je beste vriendin daar om je te zeggen dat je in die veel te kleine broek wat weg hebt van een oempa loempa.

2. Wanneer ze je vertelt dat hij niet het zelfde voor jou voelt.
Liefde maakt blind, maar dat geldt natuurlijk niet voor je beste vriendin. Aangezien zij alles van een afstand (zonder een roze bril) bekijkt ziet zij dat hij hele andere intenties heeft dan jij hebt. Het is overduidelijk dat hij jou een speciaal gevoel geeft om daar vervolgens gebruik van te maken en jouw beste vriendin is niet van plan dit te laten gebeuren. Als je weet dat zij echt het beste met je voor heeft, vertrouw dan op haar gevoel en dump die gozer.

3. Wanneer ze zegt dat ze die nieuwe vriendin niet vertrouwt.
Ze zegt dit niet uit jaloezie, maar puur uit bescherming. Als eenmaal haar alarmbellen gaan rinkelen is dat voor haar een – meer dan duidelijk – signaal en dat kan je maar beter serieus nemen.

4. Wanneer ze zegt dat je eens van die bank moet komen.
Het zal je verbazen, maar er zijn meer dingen dan Netflix en wijn die je door je dip heen kunnen helpen. Je beste vriendin bijvoorbeeld. Heb je een kut dag (lees: kut maand)? Laat haar toe en jou die kamer uit sleuren, binnen enkelen minuten voel je je geheid beter.

5. Wanneer ze zegt dat je te hard bent voor jezelf.
Soms ben jij het zelf die jouw ergste vijand is, en dat weten jullie allebei. Dus nu is ze er om je te vertellen dat je jezelf ook credits mag geven in plaats van jezelf de grond in te timmeren. Je bent een topper, en dat mag best even gezegd worden.

6. Wanneer ze zegt dat je geen wijn meer krijgt.
In dit geval kun je haar beter gehoorzamen. Grote kans dat ze jouw limiet kent en ziet ze jou liever niet al die vino loodsen op straat waar iedereen met een boog om je heen loopt. Daarnaast wordt er zo ook voorkomen dat er bepaalde exen worden geappt of jij je mening uit naar mensen die daar absoluut niet op zitten te wachten.

7. Wanneer ze je vertelt dat je het kan.
‘Je kan het’ is misschien het meest oprechte wat ze ooit tegen je heeft gezegd.

8. Wanneer ze zegt dat je fout zit of een fout begaat.
Maar geloof haar ook als ze zegt dat een excuses voor een bepaalde actie wel op zijn plaats is. Ze staat – hoe dan ook – aan jou kant, maar draait er tegelijkertijd niet omheen. Dus ben vooral niet koppig als ze je de waarheid vertelt, zij is namelijk jouw reality check.

9. Wanneer ze zegt dat alles goed komt.
Ze weet hoe sterk je bent. Het maakt niet uit hoe hulpeloos jij je voelt, zij zorgt ervoor – en zal het niet toestaan – dat jij te lang in het donker blijft zitten.

10. Wanneer ze zegt dat ze van je houdt.
Geloof haar wanneer ze je face to face vertelt hoe mooi je bent, dat ze je bewondert en van je houdt.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *