BEWEZEN: MENSEN DIE DE KROEG UITGEVEEGD MOETEN WORDEN HEBBEN EEN HOGER IQ

Door Posted on 0 43.9K keer bekeken

Blijf jij het liefst in de kroeg hangen tot het buiten licht wordt? Dan is er goed nieuws.

Wetenschappers hebben namelijk ondervonden dat mensen die later opblijven, slimmer zijn. Score!(!!) Volgens Psychology Today gaan personen met een IQ van 125 of hoger in de weekenden rond 01:44 uur naar bed. Mensen met een gemiddeld IQ van 100 gaan rond 01:15 uur naar bed en personen met een IQ van 75 of lager gaan om 00:35 uur naar bed.

Vanuit de psychologie wordt daar nog eens extra kracht bijgezet: mensen die het langst de polonaise volhouden, zouden meer mindful zijn. Ze leven namelijk meer in het hier en nu en maken zich nog geen zorgen om de dag erna. Goed nieuws dus voor de polonaise lopers die de kroeg niet uit te slaan zijn!

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.