7 FUCKBOY UITSPRAKEN WAAR JE NÓÓIT IN MOET TRAPPEN

By Posted on 0 26.7K views

Als je contact hebt met een (nieuwe) man is het vaak maar de vraag waar hij op uit is. Seks, vriendschap of relatie, het is soms één groot mysterie. Gelukkig vis je de fuckboys, na het lezen van dit artikel, er zo tussen uit.

1. “We hebben het nu toch leuk samen?”

Deze uitspraak komt vaak voor in gesprekken over hoe het nou eigenlijk precies zit tussen jullie. Jij zou graag een stapje verder willen, hij (*overduidelijk) niet. “We hebben het nu toch leuk samen” betekent dan ook eigenlijk gewoon: ik wil kunnen doen wat ik wil zonder ergens aan vast te zitten. Tijd om verder te zoeken dus.

2. “Ik kan niet verliefd worden, maar jij bent wel echt speciaal voor me”

Als hij nog nooit verliefd is geweest, betekent dat hij de juiste persoon nog niet is tegengekomen, ook jij bent dit helaas niet. Iedereen kan verliefd worden, maar dat is nogal lastig als je met volle overtuiging midden in je fuckboy fase zit. Wakker worden, move on girl!

3. “Mijn ex kan me niet loslaten”

Kortom: complete onzin. Van A tot Z.

4. “Ik vind je echt leuk, maar ik wil niks verpesten”

Wat hij juist EX-ACT doet door je op afstand te houden. En wat achteraf misschien ook wel zijn bedoeling was.

5. “Ik zit gewoon met dingen. Snap je?”

Dit is een welbekend excuus om je persoonlijke shit voor je te kunnen houden. Als hij jou echt heel leuk vindt, dan zou hij juist bij jou komen met persoonlijke stuff, hoe moeilijk ook.

6. “Ik ben niet goed genoeg voor je, je verdient beter.”

True that. Weinig aan toe te voegen. Nog een opmerking uit deze categorie: “Ik ga je toch alleen maar teleurstellen.” Of pijn doen. Of je niet kan geven wat je verwacht. Tip: neem zulke opmerkingen aan als waarheid, want doorzichtiger gaat deze situatie namelijk niet worden.

7. “Het maakt toch niet uit wat andere mensen over mij zeggen?”

Van alle kanten bereiken je de geruchten dat hij een, jawel, fuckboy zou zijn. Als je dat dan (na al je moed verzameld te hebben) rechtstreeks aan hem vraagt hoe dit nou eigenlijk zit, komt hij met een antwoord als: “Het maakt toch niet uit wat andere mensen over mij zeggen?” Óf hij is zo trots als een pauw op zijn status als fuckboy, óf het boeit hem werkelijk niets wat anderen én jij over hem denken. En nee, dat is geen goed teken. Je wil namelijk niet dat het meisje waar jij gek op bent, denkt dat je de grootste klootzak van het dorp bent. Mocht hij zich geen druk maken, maakt hij zich dus ook geen druk om jou of jullie ‘relatie’.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *