BEWEZEN: ZOENEN IS DÉ OPLOSSING VOOR HOOIKOORTS

By Posted on 0 24.9K views

 Tongzoenen zorgt er namelijk voor dat de allergische reactie die vele mensen krijgen van pollen wordt onderdrukt, als we de onderzoekers uit het Satou ziekenhuis in Japan moeten geloven. Zoenen zorgt ervoor dat je lichaam ontspant en het produceren van histamine in je lichaam vermindert. Histamine zorgt onder andere weer voor de verwijding van bloedvaten en hecht zich aan bepaalde zenuwuiteinden, waardoor jeuk en niesbuien ontstaan.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek werden 24 stelletjes (waarvan allemaal last hadden van hooikoorts) gevraagd om 30 minuten met elkaar te zoenen. Voor- en na de zoensessies werden de histamine levels in het bloed onderzocht en wat bleek: de levels bleken na het zoenen bij álle stellen enorm te zijn gedaald. Dus heb jij last van hooikoorts? You know what to do!

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *