20X WAAROM JE NOOIT AAN PLASTISCHE CHIRURGIE MOET BEGINNEN

Door Posted on 0 26.3K keer bekeken

We moeten er allemaal aan geloven, we worden nou eenmaal oud. Hopelijk. Als je geluk hebt. Nu gaat de één daar net iets beter mee om dan de ander, vooral het accepteren van hun werkelijke leeftijd lukt niet bij iedereen. En sja, als je dan toevallig behoorlijk wat geld hebt liggen, waarom zou je dan geen poging doen om jezelf er jonger uit te laten zien dan dat je eigenlijk in werkelijkheid bent? Er zijn maar weinig gevallen waar de ingreep natuurlijk uitpakt, de rest van de gevallen slaan óf door óf hebben de plank compleet misgeslagen, zoals bijvoorbeeld deze 20 personen.

 


 

XOXO
signature

Deel dit artikel

Nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.