WAAROM JE WÉL ZONDER MAN KAN, MAAR NIET ZONDER BESTE VRIENDIN

By Posted on 0 8K views

Je houdt van je vriend, echt, heus wel. Maar voor sommige gesprekken kun je toch écht alleen terecht bij je beste vriend of vriendin. Dit is dan ook meteen de reden waarom we hem of haar boven onze vriend verkiezen. Ook al zeg je tegen je vriend van niet.

Toen 1.517 Britse vrouwen de vraag kregen met wie ze de beste band hadden, koos overduidelijk meer dan 50% voor haar beste vriend of vriendin.

Over alles kunnen praten

De nummer één reden (57 procent) was dat je met een beste vriend of vriendin over álles kunt praten. Ook hebben de vrouwen het idee (45%) dat hun beste vriend of vriendin beter naar hun luistert en hun daardoor sneller dingen toevertrouwen (44%). Daarnaast zijn er natuurlijk ook de gemeenschappelijke interesses, zelfde gevoel voor humor én het écht jezelf kunnen zijn. Ook heb je vaak een langere geschiedenis met je beste vriend of vriendin dan met je partner, hij of zij kan jou dus beter advies geven en accepteert jou al voor de volle 100%.

Quality time

Een andere, zeer belangrijke reden die we niet mogen vergeten: de quality time die je met je beste vriend of vriendin hebt. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen (30%) eerder wat gaan doen met beste vriend of vriendin dan met hun vriend.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *