BEWEZEN: MENSEN DIE RODE WIJN DRINKEN ZIJN BETER IN BED

By Posted on 0 4.7K views

Ben jij een echte rode wijn liefhebber? Dan hebben we goed nieuws, vooral voor je partner. Rode wijn heeft namelijk effect op je bed prestaties, in dit geval in positieve zin. Na een paar glazen alcohol voel je je natuurlijk sowieso wat losser, dat ervaren we allemaal elk weekend weer. Maar ook sta en stel je je meer en sneller open en voel je je meer ontspannen. In het kort, van alcohol krijg je meer zelfvertrouwen en lef.

Een kleine alcohol-inname (lees: geen 3 flessen maar 3 glazen) is het moment waarop we de meeste kans hebben op een betere prestatie. Eigenlijk helpt dus elk soort alcoholisch drankje ons met ontspannen, toch biedt van alle soorten dranken die er zijn, rode wijn de meeste voordelen. Bij vrouwen zorgt de rode wijn voor een verhoging van de bloedtoevoer naar de intieme zone en bij mannen voor een toename van testosteron, dat weer leidt tot een sterker gevoel van verlangen.

Onderzoek

Ben jij daarnaast iemand die graag (dagelijks) twee glazen rode wijn drinkt? Dan ben je volgens onderzoek niet alleen beter in bed maar ook meer tevreden dan mensen die maar één glas nemen of liever helemaal niet drinken. Twee hele goede redenen om vanavond (met je partner) een flesje kapot te slaan dus.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *