OH NO: TEMPTATION ISLAND KOPPEL KEVIN EN CHLOË ZIJN UIT ELKAAR

By Posted on 0 8.4K views

Temptation Island is al enige tijd afgelopen, maar het drama is er niet minder om geworden. Het grootste ‘drama’ van dit moment? Bijvoorbeeld de relatie tussen Kevin en Chloë van Temptation Island, zij zijn officieel uit elkaar.

Tijdens Temptation Island waren Kevin en Chloë al veel samen, ze sliepen samen in Kevin zijn optrekje en hadden duidelijk een leuke tijd. Tussendoor was Chloë voor heel even met verleider Joshua, maar dat liep al gauw stuk. Wie Kevin en Chloë via social media volgen kregen al gauw door dat de twee elkaar weer meer opzochten en uiteindelijk officieel een relatie kregen.  Ook dit hield niet lang stand want Kevin en Chloë van Temptation Island zijn namelijk uit elkaar.

Alle gezamenlijke foto’s zijn van hun Instagram verdwenen en om die reden hadden we al zo een idee dat het niet helemaal lekker gingen tussen de twee. Tegen ‘Dag Allemaal’ heeft Chloë onlangs haar verhaal gedaan: “Ja, ik heb het uitgemaakt. Want hij blijft maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen. Want anders had hij me sowieso binnen de kortste keren gekwetst. Dus ja…”

 

 

temptation island hat GIF by RTL 5

 

Kevin was niet de ware voor Chloë

Balen, want een leuk stel waren ze wel. En dat vond Chloë ook: “Natuurlijk. Nu, Kevin en ik kwam goed overeen, maar ik beschouwde hem zeker niet als de liefde van mijn leven. En hij heeft nog steeds contact met die Megan ook.” Of ze dat begrijpt? Nee, eigenlijk niet. Mochten ze een kind hebben, dan zou ik daar alle begrip voor hebben. Maar nu… Dat contact hoeft toch niet meer? Nee, dan is het beter dat ik er de stekker uittrek, zo kunnen we nog altijd vrienden blijven. Ik vind Kevin in dit geval trouwens hypocriet.”

En daar heeft ze een hele goede reden voor:

“Omdat hij zich kwaad maakte toen ik toevallig Joshua eens was tegengekomen. Ik ben niet meer bevriend met Joshua op Facebook of op Instagram. Wij zien of horen elkaar nooit. En dat terwijl hij de hele tijd contact blijft houden met Megan, die trouwens ook een lief heeft.”

Chloë is degene die het uitmaakte en dit was Kevin zijn reactie:

“Hij schrok er niet echt van. Hij legde zich er ook direct bij neer. Voor mij nóg een bewijs dat onze relatie voor Kevin weinig of niks betekende.”

Chloë is er duidelijk klaar mee, Kevin en Chloë is niet meer. Wat wij ons wel afvragen, gaat Kevin ooit veranderen? Op deze manier gaat hij natuurlijk nooit meer een vriendin krijgen, misschien maar beter ook.

 

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *