OMG: DEZE TEMPTATION-VERLEIDER DOET MEE AAN ADAM ZKT. EVA VIPS

By Posted on 0 7.4K views

Nu Temptation Island is afgelopen zijn we allemaal flink op zoek naar naar een volgende guilty pleasure-programma. Gelukkig staat het RTL-programma Adam zkt. Eva VIPS voor de deur (en komt er al héél snel weer een nieuw seizoen van Temptation Island). In Adam zkt. Eva gaan bekende Nederlanders op zoek naar liefde, dit allemaal in de blote togus. Één van de deelnemende VIPS is dus een mannelijke verleider uit Temptation Island 2018, en laat dat nou net de smakelijkste verleider zijn die er is.

Deelnemers

Eén van de BN’ers die we dit seizoen in haar blote muts zullen zien is Dewi Pechler, je weet wel, die meid die de eerste editie van Idols niet won. Ook DJ Jeroen Post en turner Jeffery Wammes gaan in blote tampeloeres op zoek naar liefde.

Temptation-verleider 

Maar waar het vooral om draat is natuurlijk de Temptation-verleider die dit seizoen zal mee doen. We kunnen je verblijden met het nieuws dat dit niemand minder dan Joshua Feytons zal zijn! Zin in!

Meedoen

De opnames starten in juni en je kunt je nog opgeven om mee te doen. Bedenk je wel even, hoe geinig het ook allemaal klinkt, heel Nederland en België gaat je natuurlijk wel in je blote vageegee zien.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *