DIT VINDEN MANNEN DE 5 GROOTSTE AFKNAPPERS IN BED

By Posted on 0 15.1K views

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren in de slaapkamer, maar wij vroegen ons af wat mannen nou écht als afknappers zien. We hebben vijf mannen gehosseld die ons eens flink de waarheid hebben verteld. Ze deelden met ons wat voor hen nou écht de dealbreakers zijn in de slaapkamer.

1. “Vieze geurtjes en overmatig veel haar. Oh, en zeesterren die amper bewegen natuurlijk.” – Tom

2. “Als de dame in kwestie uit haar mond stinkt, dat vind ik een echte afknapper. Maar ook haar op plekken waar het niet hoort is echt niet fijn. – Frank

3. “Ik knap heel erg af op een gebrek aan zelfvertrouwen en als haar en mijn wensen teveel uit elkaar liggen. Stel: de een houdt van sensueel en rustig, als de ander dan van wild en ruig houdt, dan matcht dat niet. Dat kan even leuk zijn met een scharrel, maar niet wanneer je op zoek bent naar een langdurige relatie.” – Bart

4. “Als ze echt een heel extreme fetish heeft en ik dat echt niet zit zitten. Dat zou wel echt een afknapper zijn voor mij.” – Jeroen

5. “Ten eerste knap ik af als iemand heel erg slecht kan zoenen. En ten tweede zou een niet verzorgd lichaam een enorme afknapper zijn voor mij.” – Pascal

Mannen roepen vaak genoeg dat ze alleen vrouw willen die een behoorlijke blowjob kunnen geven en graag bovenop kruipen. Maar eigenlijk, diep van binnen, is het enige dat ze willen een verzorgde vrouw die even de tanden poetst voor ze er bovenop duikt.

XOXO
signature

Share this article

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *